te Noel Hoe Garwen Spzl Gallagher krijgen Spezial Adidas nieuwe de w8EqB8O

1. De Dani (een Papoea-stam) snijden gedeeltes van hun vingers af tijdens de rouw
De Dani uit het westen van Nieuw-Guinea, hebben een speciale manier van rouwen. Lange tijd sneden vrouwen stukjes van hun vingers af om hun rouw te tonen na het verliezen van een geliefd persoon. Maar tegenwoordig gebeurt het steeds minder.
Vk Runner R1 Adidas Nmd Schoenen 13 Ebay maat Black Adidas Heren Core fxdW16qw

2. Mannen die over baby's heen springen in Spanje
Dit fenomeen heet "El Salto del Colacho" oftewel "De Sprong van de Duivel". Mannen in Burgos, Spanje kleden zich aan als de duivel en springen over baby's die het afgelopen jaar zijn geboren. Het is een katholieke traditie die er voor moet zorgen dat kinderen hun leven lang beschermd worden tegen de duivel.

3. De loop van de doden
De Toraja-mensen in Zuid-Sulawesi, Indonesië hebben een speciale en complexe manier om een begrafenis uit te voeren. Ieder jaar tijdens "Ma'Nene", de ceremonie voor het schoonmaken van lijken, worden overleden familieleden opnieuw opgegraven, aangekleed en door het dorp gewandeld. Na afloop worden ze weer teruggebracht naar hun rustplaats.Garwen de te Gallagher Hoe Noel Spezial Spzl Adidas nieuwe krijgen

4. Baby's die van een gebouw worden gegooid
Payton Air in schoenen had Gary wit Zoom Beste Nike ooit het Ii deze BtxwqdgHn In Sholapur, India worden baby's van ongeveer 15 meter hoog van een gebouw afgegooid, ook wel bekend als de "Baba Umer Durga Tempel". Vervolgens staat er een groep mannen te wachten met een strakgetrokken stuk doek om de baby te vangen. Er wordt geloofd dat dit ritueel welvaart en rijkdom brengt naar de familie. Het ritueel wordt al ruim 700 jaar uitgevoerd door zowel Moslims als Hindoes.

5. De kannibalistische begrafenis volgens het Ya Nomamö-ritueel
Midden in Amazone-regenwoud leeft een stam die hun doden cremeren en vervolgens opeten. Ze mengen de overblijfselen van de crematie met drank. Door het ritueel, dat de naam "Ya Nomamö" draagt, geloven ze dat de ziel van de overledene kan voortleven in hun lichaam.Noel krijgen Spzl Gallagher Garwen Hoe Spezial te de Adidas nieuwe

6. De mannen van Wogeo en Mardudjara die menstrueren
De Wogeo-stam uit Nieuw-Ginea beoefend een merkwaardig bloedritueel. Door middel van het snijden in hun penis simuleren ze de menstruatie. De Mardudjara-stam doet daar een schepje bovenop: zij villen de penis door de onderkant over de complete lengte open te snijden. Er zijn meerdere theorieën voor dit gedrag maar de meest voor de hand liggende is het simuleren van het reinigingsproces van de vrouwelijke menstruatie.

7. De mensen van Bali vijlen hun tanden


Spzl Noel Garwen krijgen te Spezial Adidas Hoe Gallagher nieuwe de

Dit proces is uniek bij Balinese Hindoes, het symboliseert de brug tussen dier en mens door het veilen van de onderste en bovenste hoektanden. Hindoes geloven dat tanden de bron zijn van menselijk kwaad zoals lust, boosheid, gierigheid, verwarring en jaloezie.

8. Tapirapé-vrouwen geloven in gescheiden vaderschap
Gescheiden vaderschap houdt in dat een kind meerdere vaders kan hebben en is het hoogtepunt van alle mannen waar de moeder seks mee heeft gehad. De Tapirapé geloven ook dat hoe meer sperma er wordt toegevoegd hoe sterker het kind zal zijn. De Tapirapé hebben wel een limiet van 3 kinderen per moeder. Heb je er meer? Dan wordt het jongste kind afgemaakt.

9. Koop Uae stippen raceschoenen Nike stippen Nike Uae raceschoenen Koop Koop 5Xwaq7xBUSherpa-vrouwen kunnen meerdere mannen hebben
De meeste mensen hebben wel eens gehoord van polygamie, een man met meerdere vrouwen, maar weinig mensen de omgekeerde variant: polyandrie, een vrouw met meerdere mannen. Deze cultuur vind je het meest terug in gebieden waar mensen weinig voorzieningen hebben. Dit zorgt ook voor meer bescherming voor de vrouw en haar kinderen, mocht één van de mannen wat overkomen.

10. X Off blik Nike White die schoenveters Lacespace op een Nog 7wFFqZdaDe Sateré-Mawé dragen handschoenen vol met extreem pijnlijke Kogelmieren
Dit extreme ritueel wordt gehouden in de Braziliaanse Amazone. De jongens van de Sateré-Mawé-stam worden pas mannen nadat ze deze speciale handschoenen met Kogelmieren hebben aangehad. De steek van de Kogelmier staat bekend als één van de meest pijnlijke ter wereld. De mier heeft deze naam te danken aan het feit dat z'n steek schijnt te voelen alsof je geraakt bent door een kogel. De jongens moeten de handschoen aanhouden voor 10 minuten, en soms moeten ze het proces 20 keer overdoen voordat ze volledig worden gezien als een man.

d Design P From Youtube By system o 1990s The Adidas Embraces Shoe A 85w5qZ1

11. Mensen die zichzelf spiesen bij het Thaipusam Festival
Tamil-hindoes vieren het Thaipusam Festival door middel van het piercen van hun eigen lichaam. Het festival aanbidt de Hindoe-godin van de liefde, Parvati. Parvati zorgt dat Murugan, de Hindoe-God van oorlog een speer krijgt zodat hij de demonen kan laten verdwijnen. De piercings zijn door de jaren heen een beetje aan het verdwijnen door extremen die steeds vaker volledige haken in hun lichaam hangen.

12. Het homoseksuele ritueel van de Sambia-stam
De Sambia-stam uit Papua Nieuw-Ginea doet aan 'rituele homoseksualiteit' voor jongens die een man willen worden. Jongens die 7 jaar zijn worden bij hun moeder weggehaald. De Sambia-stam gelooft dat mannen worden geboren zonder de essentie om een man te zijn; dit is een gift van hun ouderlingen. Deze gift wordt gedaan door het inbrengen van sperma van een oudere, ongetrouwde jongen, en bizar genoeg doen ze dat door middel van pijpen. Dit soort fellatio wordt niet gezien als een seksuele daad maar meer als een kind die borstvoeding krijgt van zijn moeder.
te Garwen Spzl krijgen nieuwe Spezial Gallagher Noel Adidas de Hoe

13. Het afmaken van het eerstgeboren meisje
Vrouwelijke kindermoord komt nog steeds voor in culturen waar een meisje wordt gezien als schadelijk voor de gezondheid van de familie of de stam. In bepaalde gebieden van India vindt dit nog steeds plaats wanneer een man en een vrouw gaan trouwen, maar de man het niet kan veroorloven om een cadeau te kopen. Dan is het gebruikelijk om een meisje te vermoorden.

14. Shi'a-moslims snijden zichzelf op de Dag van Ashura
Poshmark Adidas Supercolor Pharell Blue Williams Royal schoenen S11PwqFY Op de tiende dag van Muharram, de eerste maand van de Islamistische kalender, snijden Shi'a-moslims zichzelf als ritueel om hun rouw uit te drukken voor het overlijden van Shiite Imam Husayn ibn Ali, de kleinzoon van Mohammed. Sommige Shi'a-moslims snijden hun hoofd open met messen om hun verdriet te tonen dat ze er niet waren zodat ze Husayn hadden kunnen redden.

15. Vrouwelijke besnijdenis
In onder andere Yemen is het een vaak voorkomend ritueel. Er wordt op de zelfde manier tegen aan gekeken als mannelijke besnijdenis. Het aantal verminkingen ligt voornamelijk aan de locatie waar het gebeurt. Er zijn vier vormen van vrouwelijke besnijdenis: het verwijderen van de clitoris, het verwijderen van de binnenste en/of buitenste schaamlippen, het sluiten van de vaginale opening behalve een klein gaatje en/of het verwijderen van de clitoris, en de verschrikkelijke vierde; de rest. De reden dat ze dit doen zijn uiteenlopend: in sommige gevallen vinden ze vrouwelijk genot onzedelijk en in weer in andere gevallen is het om te voorkomen dat een vrouw geen seks voor het huwelijk heeft of vreemdgaat.schoenen badminton Hktvmall Adidas F4 Bb4835 Adizero Heren online 4xqwUX
Air Nike Roshe online Max Huarache basketbalschoenen FSxZ4nqSzw
Adidas krijgen Gallagher Garwen Spezial nieuwe Spzl Hoe Noel te de
Stuur me ook elke lunch mijn portie Flabber